Blog
Odaberite mjesec:
 • Superolovka – priručnik za razvijanje grafomotorike 24. 07. 2017.
  Ovih vrelih ljetnih dana iz našeg tiska izašla je Superolovka – priručnik za razvijanje grafomotorike autorice Vanje Kani. Riječ je o štivu koje će biti od velike koristi u radu s učenicima prvog razreda osnovne škole.
  Pročitaj više
 • Hrvatska krijesnica - novi i poboljšani ispiti 24. 07. 2017.
  Uskoro nam iz tiska dolaze novi, dorađeni i poboljšani ispiti znanja iz jezika i jezičnoga izražavanja za učenike od 5. do 8. razreda – Hrvatska krijesnica.
  Pročitaj više
 • Jasna Relja - priručnici za rad s učenicima 24. 07. 2017.
  Pedagoška podrška važna je sigurnosna mreža u svim razdobljima učeničkoga razvoja, a kako bi pokrila najvažnija razdoblja, nagrađivana i cijenjena hrvatska pedagoginja Jasna Relja oblikovala je tri priručnika.
  Pročitaj više
 • William Wenton u prestižnom društvu najboljih po izboru roditelja 24. 07. 2017.
  Uvrštavanjem na ovaj popis William Wenton našao se u prestižnom društvu malih junaka, poput Harryja Pottera i Ivy Pocket, i time se potvrdio kao nadolazeća snaga u dječjoj književnosti.
  Pročitaj više
 • Neka knjiga bude tvoja prva ljetna ljubav 14. 07. 2017.
  Uglavnom, ljeto je već u punom zamahu. Škola je davno zaboravljena. A da britki umovi ostanu u treningu, osobito onome od mašte, pripremili smo i tri nova naslova za one najmlađe.
  Pročitaj više
 • Odjeci 2017. 09. 06. 2017.
  Svečanom dodjelom nagrada trima prvoplasiranim radovima na državnoj razini i priznanja pohvaljenim radovima u svakoj od hrvatskih županija i Gradu Zagrebu danas je u podne zaključen dvanaesti literarni natječaj ODJECI.
  Pročitaj više
 • Tajni leksikon 3 09. 06. 2017.
  Upravo je izašao Tajni leksikon 3 Želimira Hercigonje – treći nastavak iznimno popularnoga lektirnog naslova. Donosimo kratak osvrt.
  Pročitaj više
 • Dom iza žice 01. 06. 2017.
  Nakon romana Imaš fejs? i Bacit ću ti kompjuter kroz prozor autorica brojnih uspješnica za djecu i mlade Jasminka Tihi-Stepanić u novom naslovu Dom iza žice zaplovila je vodama angažirane književnosti, postavivši pred čitatelja mnoga pitanja o kojima drugi šute.
  Pročitaj više
 • Predstavljanje radne bilježnice za predškolski uzrast – Igre u prostoru i vremenu 26. 05. 2017.
  Danas, u 13 sati na Ljetnoj pozornici stručnjakinje iz Poliklinike SUVAG, logopetkinje Katarina Pavičić Dokoza i Maja Kelić, recenzentice, te Sanja Lanc i Maja Vincek Slunjski, autorice knjige, predstavile su vježbenicu za djecu predškolskog uzrasta – Igre u prostoru i vremenu. Ugodan, opušten i veseo razgovor moderirala je Ivona Despot iz Naklade Ljevak.
  Pročitaj više
 • Predstavljanje Spomenara Jadranke Klepac 25. 05. 2017.
  Danas u 9 sati književnica i profesorica matematike Jadranka Klepac predstavila je svoj novi roman Spomenar, nastavak pustolovina djevojčice Dane. Profesoricu i autoricu predstavila je prof. Dubravka Težak, gošća ovog događanja. Razgovor je moderirala Ivona Despot iz Naklade Ljevak. Ulomke iz romana čitala je najmlađa gošća Petra Kusulja, polaznica Škole lijepog čitanja.
  Pročitaj više