SVETI NIKOLA OSOBNO URUČUJE VAŠE POKLONE DJECI U KNJIŽARI LJEVAK!

29. 11. 2018.

Dragi roditelji, bake i djedovi, ujaci, ujne i svi koji u svom životu imate mališane,

znate li da već pet minuta čitanja dnevno blagotvorno djeluje na rast i razvoj vaših mališana? Poznato je kako čitanje poboljšava koncentraciju, potiče kreativnost i povećava samodisciplinu, no jeste li znali da je povećanje razine samopouzdanja također jedan od učinaka čitanja? Djeca, naime, čitanjem obogaćuju svoj rječnik, a kroz likove i njihove priče uče o sebi i drugima što im kasnije pomaže u interakciji s drugim vršnjacima i odraslima. Knjiga je, stoga, doista poseban dar.

I ove godine vam, uz dječje knjige kupljene u Knjižari Ljevak, poklanjamo posebno iskustvo. Postupak je vrlo jednostavan; posjetite našu knjižaru na Trgu bana Jelačića 17 ili web knjižaru i do 4. prosinca odaberite knjigu koju želite pokloniti svome djetetu. Mi ćemo je maštovito i s ljubavlju umotati, a šestog će je prosinca vašem djetetu uručiti Sveti Nikola osobno!

Prilikom kupnje na webu u napomeni svakako naznačite „za Sv. Nikolu: ime djeteta“.

Pridružite nam se u četvrtak, 6. prosinca, od 18 sati u našoj Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17) na druženju sa svetim Nikolom, izbjegnite stres oko izbora darova i dokažite najmlađima da sveti Nikola i čarolija darivanja doista postoje.

Vrijeme darivanja je pred nama. Ove godine poklonite nešto neprocjenjivo.

Vaša Knjižara Ljevak