Događanja
 • MAJA JURIN U KNJIŽARI LJEVAK 08.06.2017.
  Pridružite nam se u ponedjeljak, 12. lipnja, od 18 sati u Knjižari Ljevak. Simpatična će Maja rado potpisati vaše priručnike, dati vam pokoji koristan savjet i porazgovarati s vama, a priprema vam i jedno slatko iznenađenje.

  Dođite nam i spremni uđite u najkreativnije ljeto svojih života. S veseljem vas očekujemo!
  Pročitaj više
 • KIT (Kazalište iz torbe) 27.05.2017.
   U subotu, u podne, na Ljetnoj pozornici pogledajte drugo poluvrijeme literarno-scenske igre KIT (Kazalište iz torbe). Igru nastavlja Željka Horvat-Vukelja.

  Pročitaj više
 • Igre u prostoru i vremenu 26.05.2017.
   Kao što svi znamo, briga za djecu briga je za budućnost. Također je opće poznato da se djeca vole igrati, a na njihovu sreću igre su dokazano važne i korisne. Autorice i logopedice Sanja Lanc i Maja Vincek Slunjski napravile su vrlo stručne, kreativne i zabavne Igre u prostoru i vremenu, zbirku zadataka za najmanje. Dođite na Ljetnu pozornicu u petak, u 13 sati, te učite i uživajte na predstavljanju zbirke.

  Pročitaj više
 • Spomenar 25.05.2017.
   O društvenim odnosima, važnosti topline i međusobnom uvažavanju progovara, žanrom fantastike obogaćen, najnoviji roman Spomenar profesorice i književnice Jadranke Klepac. O njemu će uz autoricu govoriti i Dubravka Težak. Svi vi koji želite čuti zanimljivo predstavljanje dođite u četvrtak, u 9 sati ujutro, na Ljetnu pozornicu.

  Pročitaj više
 • Dom iza žice 25.05.2017.
   Nakon sat vremena, u 10 sati, slijedi promocija romana Dom iza žice Jasminke Tihi-Stepanić, djela drukčijega žanrovskoga prosedea – tvrdokuhane delinkvencijske proze s happy endom – čija uronjenost u zbilju dijeli društvenokritički i pedagoški karakter Spomenara. U razgovoru na Ljetnoj pozornici sudjeluju Dubravka Težak, Vesna Grospić i sama autorica.

  Pročitaj više