Događanja
 • Pozivamo Vas na jubilarni 10. ciklus projekta "Čitanjem do zvijezda" 21.09.2018.  Dragi naši učitelji i učenici, 

  pozivamo Vas da sudjelujete u jubilarnom 10. ciklusu projekta "Čitanjem do zvijezda" u školskoj godini 2018./2019. 
  Ovogodišnja tema natjecanja je: "Ljeto priča priče", a nama je osobita čast što će učenici čitati naše Ljeto na jezeru Čiču autorice
  Jasminke Tihi-Stepanić.


  Pročitaj više
 • Predstavljanje novih naslova za djecu i mlade na Zagreb Book Festivalu! 22.05.2018.
  Naklada Ljevak s ponosom Vas poziva na predstavljanje dvaju novih naslova za djecu i mlade: Torta od priča Biserke Balenović i Ljeto na jezeru Čiču Jasminke Tihi-Stepanić. Predstavljanje će se održati u sklopu Zagreb Book Festivala, u srijedu 23.5.2018. od 10h do 12h u Muzeju za umjetnost i obrt  (Trg Republike Hrvatske 10, Zagreb). 
  Ne propustite ukusnu literarnu tortu koju Vam izlagači pripremaju! 
  Pročitaj više
 • MAJA JURIN U KNJIŽARI LJEVAK 08.06.2017.
  Pridružite nam se u ponedjeljak, 12. lipnja, od 18 sati u Knjižari Ljevak. Simpatična će Maja rado potpisati vaše priručnike, dati vam pokoji koristan savjet i porazgovarati s vama, a priprema vam i jedno slatko iznenađenje.

  Dođite nam i spremni uđite u najkreativnije ljeto svojih života. S veseljem vas očekujemo!
  Pročitaj više
 • KIT (Kazalište iz torbe) 27.05.2017.
   U subotu, u podne, na Ljetnoj pozornici pogledajte drugo poluvrijeme literarno-scenske igre KIT (Kazalište iz torbe). Igru nastavlja Željka Horvat-Vukelja.

  Pročitaj više
 • Igre u prostoru i vremenu 26.05.2017.
   Kao što svi znamo, briga za djecu briga je za budućnost. Također je opće poznato da se djeca vole igrati, a na njihovu sreću igre su dokazano važne i korisne. Autorice i logopedice Sanja Lanc i Maja Vincek Slunjski napravile su vrlo stručne, kreativne i zabavne Igre u prostoru i vremenu, zbirku zadataka za najmanje. Dođite na Ljetnu pozornicu u petak, u 13 sati, te učite i uživajte na predstavljanju zbirke.

  Pročitaj više