Događanja
 • U Nakladi Ljevak izašlo je novo izdanje lektirnog naslova "Miris knjige" za 7. razred osnovne škole 29.01.2019. U romanu Miris knjige pratimo glavnu junakinju, misaonu i senzibilnu djevojčicu Danu u maštovitoj i uzbudljivoj tinejdžerskoj pustolovini u kojoj se vješto isprepleću stvarni događaji s fiktivnima koje je Dana izmaštala za svoj roman.

   

   

   

   

  Pročitaj više
 • Pozivamo vas na sudjelovanje u 14. literarnom natječaju "Odjeci" 24.01.2019.
  Drage učenice, dragi učenici, poštovane učiteljice, poštovani učitelji, pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite kroz sudjelovanje u 14. LITERARNOM NATJEČAJU O D J E C I.


   
  Pročitaj više
 • Izvještaj sa stručnog skupa "DIJETE I DIGITALNO DOBA" 05.12.2018. U Zagrebu je 3. prosinca 2018. predstavljena knjiga „Digitalna demencija: Kako mi i naša djeca silazimo s uma“ dr. Manfreda Spitzera i održan je prigodni stručni skup „Dijete i digitalno doba“ uz međunarodne sudionike.

   

  Pročitaj više
 • Pozivamo Vas na jubilarni 10. ciklus projekta "Čitanjem do zvijezda" 21.09.2018.  Dragi naši učitelji i učenici, 

  pozivamo Vas da sudjelujete u jubilarnom 10. ciklusu projekta "Čitanjem do zvijezda" u školskoj godini 2018./2019. 
  Ovogodišnja tema natjecanja je: "Ljeto priča priče", a nama je osobita čast što će učenici čitati naše Ljeto na jezeru Čiču autorice
  Jasminke Tihi-Stepanić.


  Pročitaj više
 • Predstavljanje novih naslova za djecu i mlade na Zagreb Book Festivalu! 22.05.2018.
  Naklada Ljevak s ponosom Vas poziva na predstavljanje dvaju novih naslova za djecu i mlade: Torta od priča Biserke Balenović i Ljeto na jezeru Čiču Jasminke Tihi-Stepanić. Predstavljanje će se održati u sklopu Zagreb Book Festivala, u srijedu 23.5.2018. od 10h do 12h u Muzeju za umjetnost i obrt  (Trg Republike Hrvatske 10, Zagreb). 
  Ne propustite ukusnu literarnu tortu koju Vam izlagači pripremaju! 
  Pročitaj više