VAŽNE INFORMACIJE - ODABIR UDŽBENIKA I RADNIH BILJEŽNICA!

 

Radne bilježnice Naklade Ljevak za hrvatski jezik za 5., 6. i 7. razred birate iz kataloga drugih obrazovnih sadržaja za predmetnu nastavu Agencije za odgoj i obrazovanje. Katalogu možete pristupiti klikom na sljedeću poveznicu:

 

 

Radna bilježnica za 5. razred nalazi se pod rednim brojem 46.
Radna bilježnica za 6. razred nalazi se pod rednim brojem 222.
Radna bilježnica za 7. razred nalazi se pod rednim brojem 244.

 

Radnu bilježnicu Naklade Ljevak za 8. razred birate iz kataloga udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu iz 2014./2015. godine, jer se nastava u 8. razredu još uvijek izvodi po starom nastavnom planu i programu. Mrežnoj stranici na kojoj se nalaze katalozi odobrenih udžbenika za 2014./2015. godinu možete pristupiti klikom na sljedeću poveznicu:

 

 

Udžbenike Naklade Ljevak za dopunski i individualizirani rad uz jezik i književnost za 6. i 7. razred i udžbenik za dopunski i individualizirani rad uz književnost za 5. razred MZO će uvrstiti u katalog odobrenih udžbenika za 2020./2021. godinu do kraja lipnja.

Udžbenik za dopunski i individualizirani rad uz jezik za 5. razred nalazi se u katalogu odobrenih udžbenika za 2019./2020. godinu. Mrežnoj stranici na kojoj se nalaze katalozi odobrenih udžbenika za 2019./2020. godinu možete pristupiti klikom na sljedeću poveznicu:

 

 

Ove udžbenike možete birati tijekom cijele godine, odnosno naručiti kada imate potrebu za njima.

 

Nove radne bilježnice i udžbenike za dopunski i individualizirani rad možete pregledati na sljedećim poveznicama: