Maja Jurin u Knjižari Ljevak

Draga djeco, dragi roditelji!

Koliko je kreativnosti potrebno da bi se zavoljelo ponedjeljke? Nakon opuštajućih vikend-odmora u prirodi, ponedjeljci nas ponovno podsjete na svakodnevne obaveze, ma kako male one bile.

No, ponedjeljci su i nove prilike za druženja, za provođenje kvalitetnog vremena u društvu dragih osoba, za poticanje zajedništva. Kad bolje razmislimo, ponedjeljci su pravo vrijeme za razvijanje kreativnosti.

A idući ponedjeljak, 12. lipnja, zapamtit ćete po jednom prekrasnom druženju. Nakon probijanja kroz gradsku gužvu, napornog dana na poslu i stresa što ga početak tjedna nosi, svratite do glavnoga zagrebačkog trga. Našu smo Knjižaru Ljevak, naime, pretvorili u pravu oazu kreativnosti i ondje će vas od 18 sati čekati Maja Jurinmama Malih kreativaca i svima znano i rado viđeno lice s RTL Kockice.

Nakon brojnih pozitivnih iskustava s Kreativnim kutkom, rodila se ideja za stvaranje Kreativnog priručnika. Isti je nedavno ugledao svjetlo dana i namijenjen je svim malim i velikim kreativcima, svima koji svijet oko sebe vide kao alat za oblikovanje novih, vlastitih svjetova.

Pridružite nam se u ponedjeljak, 12. lipnja, od 18 sati u Knjižari Ljevak. Simpatična će Maja rado potpisati vaše priručnike, dati vam pokoji koristan savjet i porazgovarati s vama, a priprema vam i jedno slatko iznenađenje.

Dođite nam i spremni uđite u najkreativnije ljeto svojih života. S veseljem vas očekujemo!

P. S. Ne stignete li se družiti s Majom u ponedjeljak, uvijek to možete nadoknaditi u njezinim radionicama u Martićevoj 9.