Čitamo, čitamo, čitamo - Noć knjige u Knjižari Ljevak!

Dragi naši,
i ove smo godine smo s najvećim nestrpljenjem iščekivali i napokon dočekali noć u kojoj će nas knjige ponovno održati budnima. Noć u kojoj se presvlačimo iz svojih pidžama, napuštamo fotelje, krevete i sva ostala udobna mjesta za čitanje unutar četiri zida. Izlazimo na ulice, gradske trgove, u knjižnice, knjižare i kafiće i ČITAMO, ČITAMO, ČITAMO!
Pozivamo vas da i ove godine čitate s nama jer u našoj smo Knjižari Ljevak, dobro poznatom mjestu susreta za sve knjigoljupce, i ove godine pripremili zanimljive programe.


U 18 će se sati s mladim čitateljima družiti Želimir Hercigonja, znani i cijenjeni hrvatski pisac za djecu. Autor je temeljnom naobrazbom diplomirani pravnik te dugi niz godina radi u svojoj struci koja je počesto suhoparna, ali od nečega se mora i živjeti, zar ne?! Do sada je objavio zamalo tridesetak knjiga jer s književnim umjetničkim stvaralaštvom bavi već dvadesetak godina. Pet njegovih djela uvršteno je u lektirni popis djela za osnovnoškolce "Vodenjak i stara kruška", "Prašnjavko", "Poštar Zeko Brzonogi", "Kjel – crna labud ptica" i "Tajni leksikon".

Dođite na druženje i razgovor s jednim od najpopularnijih domaćih pisaca za djecu i mlade!