SUDJELUJTE U OVOGODIŠNJIM "ODJECIMA"!

Kao i dosad, nagrađujemo najbolji literarni rad učenika od V. do VIII. razreda napisan na satu hrvatskoga jezika ili u literarnoj grupi ove školske godine (2019./2020.). Učitelji hrvatskoga jezika mogu prema vlastitom izboru poslati najbolji literarni rad napisan u tom razdoblju na adresu Školskog odjela Naklade Ljevak.

 

Vodeći se kriterijem autonomnosti učitelja odlučili smo da svaki učitelj/ica temu pismenog rada bira samostalno, sukladno vlastitom planu rada. Nagrađujemo tri najbolja literarna rada. Nagradu će primiti učenik/ca, učitelj/ica koji je izabrao/la pismeni rad i osnovna škola koju učenik/ca pohađa.

 

Na svim radovima treba navesti ime i prezime učenika/ce, razred, ime i prezime učitelja/ice te naziv, adresu i ako je moguće pečat škole.

Molimo vas da radove šaljete u tiskanom i u digitalnom obliku.

 

Pisani radovi šalju se s naznakom „za natječaj“ do 30. lipnja 2020. g. na adresu:

Naklada Ljevak Školski odjel, Kopačevski put 1c, 10000 Zagreb

te također na e-mail adresu:

skole@naklada-ljevak.hr

 

Za svakog učenika potrebno je dobiti potpisanu privolu roditelja za objavljivanje imena i prezimena učenika u Zborniku Odjeci. Podaci o imenu i prezimenu učenika, razredu koji trenutno pohađa te naziv škole bit će objavljeni u Zborniku Odjeci za 2019./2020. godinu.

Bez pisane privole roditelja rad ne može biti uvršten u Zbornik.

 

S veseljem iščekujemo vaše literarne radove!