Odjeci 2023. SVEČANA PROMOCIJA ZBORNIKA

Sretni smo što smo nakon dvije online promocije zbornika Odjeci ovogodišnju održali uživo, u zagrebačkome Hotelu Dubrovnik.


U ugodnoj i veseloj atmosferi učenici su pročitali svoje radove: Eva Vrana osvojila je prvo mjesto inspirativnom pjesmom Veliki čovjek, Ivan Jakov Zuanović drugo mjesto divnim tekstom Činiti dobra djela, a Ana Kos treće mjesto svojim zrelom ispoviješću Ona i ja.

 

 

 

 

Nakon čitanja nagrađenih i najboljih radova po županijama, svim učenicama/učenicima i njihovim mentoricama/mentorima dodijeljene su nagrade i priznanja.


Zahvaljujemo našim autoricama, Ivani Šojat, Jasminki Tihi-Stepanić i Nadi Mihaljević na poticajnim komentarima i analizama učeničkih radova. Veliko hvala i Dubravki Težak na vođenju programa te Sandri Crnčević koja je u početnoj fazi projekta odradila iscrpan posao pročitavši sve dospjele radove, a od kojih su samo oni najbolji uvršteni u Zbornik.

 

 

 

 


Naravno, najveća hvala ipak ide učenicama i učenicima koji su nas oduševili, raznježili i dotakli svojim proznim i poetskim ostvarenjima, te naravno učiteljicama i učiteljima bez čijeg bi angažmana i mentorstva mnogi mladi književni talenti možda ostali neprepoznati.

Stoga smo zaista ponosni na cijeli ovaj projekt koji je najbolja potvrda važnosti učiteljskog poziva.


Hvala vam od srca ❤